ONZE BOUWSTENEN
Volg ons op LinkedIn
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
  • LinkedIn - Detail4Retai
  • Facebook - Detail4Retail
  • Instagram - Detail4Retail
CONTACT

Hectorstraat 17
5047 RE Tilburg
 

T +31 (0)85 076 88 76

STRATEGISCHE

RETAIL OPLOSSINGEN

Centraal in onze filosofie staan de behoeften van onze klanten. Op basis van onze knowhow en ervaring ontwikkelen we praktische oplossingen voor uitdagingen waarmee klanten dagelijks te maken hebben.

 

Als toegewijde partner nemen we klanttaken uit handen en werken we nauw met u samen om uw ambities te verwezenlijken. Welke diensten we ook leveren, ons doel is het ontwikkelen van betrouwbare langetermijnoplossingen die u in staat stellen te groeien binnen uw marktgebied.

P(RODUCT) & P(RODUCENT) MARKETING

A-MERK ACTIVATIE

Meedenken met en ondersteunen van een (regionale) producent om producten en activaties op de winkelvloer te plaatsen die een meerwaarde creëren aan het bestaande assortiment en het onderscheid maken in het marktgebied. Wat we doen, doen we goed!

Een kant & klaar activatieplan op maat af- gestemd op de wensen van de consument, winkelier en fabrikant, met als uitgangspunt een lokale doorvertaling. Het verzorgen en ontzorgen van begin tot eind door een vast team van professionals met kennis en exper- tise van de winkelvloer en hoofdkantoor.

CUSTOM & EVENTS

Een campagne op maat, afgestemd op de verschillende behoeften, met een lokale/re- gionale twist en/of bijvoorbeeld een bekende chefkok, artiest, sporter, influencer of tv-personality. Custom kan uitgroeien tot een compleet evenement waarbij een straat, wijk winkelcentrum of dorp centraal staat.

SHOPPER INCENTIVE

Campagnes die prikkelen, inspireren en motiveren tot aankoop. Een cadeautje als blijk van waardering voor de klant. Een lokale doorvertaling of het aanbod van een mogelijk extraatje draagt bij aan het onderscheidend vermogen en vergroot het bereik onder
de consumenten.