ONZE BOUWSTENEN
Volg ons op LinkedIn
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
  • LinkedIn - Detail4Retai
  • Facebook - Detail4Retail
  • Instagram - Detail4Retail
CONTACT

Hectorstraat 17
5047 RE Tilburg
 

T +31 (0)85 076 88 76

MEDIA

Detail4Retail zet in op een nieuwe vorm van promotie met een interactief scherm van Touchscreen Marketing in combinatie met een slim en duurzaam display van Proteus.

Geen statische, standaard promotie meer waar de klant aan voorbij loopt, maar een beleving waar de doelgroep een blijvende herinnering aan overhoudt. “Dit concept zorgt voor meer fun in de winkel, meer verkoop en een onderscheidende winkelervaring waar klanten voor omlopen. We creëren een nieuwe manier om in contact te komen met de shoppers vlak vóór het aankoopmoment.”

 

Gamification

Het interactieve scherm van Touchscreen Marketing zorgt voor een nieuw soort connectie tussen klant en merk op de winkelvloer. Dankzij verschillende gamification-technieken veranderen de mini-games het hele jaar door. Zo kan de klant bij elk winkelbezoek weer iets nieuws beleven. Deze vorm van promotie is tot nu toe erg succesvol gebleken: in andere cases gaf 80% van de consumenten aan dit vaker te willen zien in supermarkten en leverde het een sale uplift op van meer dan 15%. Touchscreen Marketing maakt gebruik van de BLUE FIRE kiosken van Pan Oston, specialist op het gebied van afreken-, transactie- en informatiesystemen.

 

Slim en duurzaam

De kiosk en het Proteusdisplay dat ernaast staat voorzien A-merken van veel data. Dankzij slimme sensoren kunnen zij in real time de effectiviteit van hun promotie meten. Zo is zichtbaar welke producten er gepakt worden en vanuit welke positie in het display. Nog niet eerder was het mogelijk dit soort informatie terug te krijgen vanuit je display.

Detail4Retail wil niet alleen de nieuwe benchmark vaststellen met een slimme, maar ook duurzame promotietool. Wereldwijd wordt meer dan een miljard kilo karton verspild aan eenmalige promotionele displays. De displays van Proteus worden gemaakt van een herbruikbaar en opvouwbaar metalen frame met daaromheen een dunne, kartonnen sleeve. Op deze manier wordt tot wel 85% karton bespaard en is minder transport nodig.

1/1